Sign in to follow this  
Followers 0
FatBastard

Killswitch engages without pushing

6 posts in this topic

Hi Guys,

 

Recently I pressure washed my x11 with a low pressure special motorcycle washer but I have new problem now. Its the killswitch. When I touch it lightly with the pressure like touching touchscreen the bike will restart as if the killswitch was completely flipped off back to on. When it does this you will hear fuel pump as well. Killswitch when actually switched works as is should, so does every other elektronics.

 

I will never pressure wash again that area but how can i get this fixed and in what area I have to look to clear this problem? Hopefully you guys have some ideas, im not good at troubleshooting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'd try drying it out with a hair dryer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Mick said:

I'd try drying it out with a hair dryer.

Thanks for the tip Mick, ill see if I can get my hands on one. What do you think about also blowing some contact cleaner in there?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep, can't do any harm. Good luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Might be worth opening up and spraying WD40 into it. That should get rid of the water and keep it out in future.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks both

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0